Dienstverlening

De begrafenis ligt achter u, de rouwweek is ten einde gekomen. Voor veel mensen vangt hierna het 'gewone leven' weer aan. Dagelijkse verplichtingen vragen weer hun aandacht. Maar een schrijnend gemis zal er wellicht altijd blijven. En in herinnering zult u nog vaak aan de overledene terugdenken. Evenals aan de begrafenis.

Ik zou het heel fijn vinden als u een referentie zou willen schrijven in een mail, eventueel vergezeld met een foto en een verklaring dat ik deze mag gebruiken. Deze wordt dan op mijn website gepubliceerd. De referenties geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening. U kunt hiervoor onderstaande knop gebruiken.

Contact

Voorgesprek

Denkt u na over uw eigen uitvaart of die van iemand uit uw directe omgeving? Dan kunt u met vragen daarover bij mij terecht. Ik kan naar u toekomen maar u bent ook van harte welkom bij mij in mijn uitvaartcentrum. We kunnen dan in alle rust bespreken wat er mogelijk is. 

De Uitvaart

U hebt steeds de vrije keuze van uitvaartondernemer, noch een verzorgingshuis, noch een ziekenhuis of iemand anders kan u verplichten om een bepaalde uitvaartondernemer in de arm te nemen, welke redenen ook worden aangewend.

Neem dan ook eerst contact op met uw vertrouwde uitvaartondernemer, zodat deze u van in het begin met correcte informatie kan bijstaan.

Bij een uitvaart komt heel wat kijken. Ik maak ruim de tijd vrij om rustig met u te overleggen. Dat kan bij u thuis of in het uitvaartcentrum.

Ik bekijk samen met u de mogelijkheden bij het organiseren van de uitvaart. Stap voor stap neem ik de praktische zaken met u door.

Afscheid nemen

Mijn familiekamer is rustgevend ingericht zodat u meteen een warm en huiselijk gevoel krijgt. 

De overledene wordt met uiterste zorg opgebaard in deze rouwkamer. In mijn uitvaartcentrum maak ik altijd tijd vrij voor de familie en vrienden. Ik bied hen mijn steun aan, spreek een bemoedigend woord toe of proberen een luisterend oor te zijn.

Voor de kinderen heb ik een kleine speelhoek ingericht. Zij kunnen er een tekening maken voor hun geliefde persoon.

Nazorg

Wilt u na de uitvaart napraten of vindt u het fijn om samen met mij te kijken wat er nog nodig is aan advies of emotionele steun kan dat en kom ik bij u langs. Dit kan gaan om het opruimen van het huis van uw dierbare of om het verlies en gemis dat u ervaart. Ik kan u daarbij adviseren en ook in contact brengen met mensen die hier vakkundig in zijn.