Mocht u een referentie willen achterlaten druk dan op onderstaande button contact.

Contact


Referenties 1

Mijn lieve LeoGeen hallo, geen beste, maar lieve Annelies,


Zoveel warmte

Zoveel goede begeleiding

Zoveel vakkennis

Zoveel goede adviezen.


Wat heb jij ons geweldig begeleid met het regelen bij het afscheid van mijn lieve Leo.

De eerste kennismaking gaf al een goed gevoel. Je was er 's morgens 7 juli voor mij na het moment dat Leo net was overleden. Het verlaten van de Oever was heel emotioneel en mooi. Voor jou was het ook niet makkelijk toen alles omgezet moest worden. Wat heb jij ons een prachtig afscheid verzorgd. Je geweldige lieve steun zullen wij niet meer vergeten. Het zal ondanks het verdriet een mooie herinnering blijven, ook vanwege de mooie opname van het afscheid.

Nogmaals heel veel dank.

Je was SUPER!!


Lieve groet en veel liefs,

Alice Lonnee, kinderen en kleinkinderen.


Uitvaart Th.C. de Lange Annelies heeft de uitvaart verzorgd van mijn oom Dirk de Lange.

Dirk had een lichte achterstand in de maatschappij dus zijn uitvaart moest bijzonder zijn samen met de clienten van de Hartenkamp. Ik kan je vertellen....dit is super goed gelukt. Zij heeft mij bijgestaan in alles, toch mijn eigen beslissingen laten nemen en advies gegeven daar waar nodig. Soms zelfs een trap onder mijn gat met van "je kunt dit echt wel. Zul je zien", waar ik nu super dankbaar voor ben. Alles staat op beeld en als ik er behoefte aan heb kan ik altijd weer terug kijken. Het was uiteraard geen feestje maar wel heel fijn om met haar samen te werken. Ik hou van korte lijntjes, kordate uitspraken, een luisterend oor en een fijn mens. Zij voldoet hier allemaal in. Een uitvaartondernemer met het hart op de juiste plek, waar niets moet en (bijna) alles kan.

Mijn grote dank gaat dan ook naar haar uit.


Marianne

Uitvaart van mijn vader.Na het overlijden was ik op zoek naar een goede begrafenisondernemer. Mijn vader had twee polissen, waaronder een bij Yarden. Aangezien ik geen idee had welke onderneming nu een goede onderneming was heb ik Annelies Meijer (toen nog franchisnemer bij Yarden) gebeld.

Daar heb ik absoluut geen spijt van gehad! Als je een zeer betrokken, warm en kundig persoon zoekt, waar je met alle vertrouwen de begrafenis/crematie van je dierbare aan wilt toevertrouwen, dan zou ik zeker Annelies aanbevelen. Wij hebben de samenwerking in ieder geval als zeer positief ervaren.


Namens de familie

Peter

Dank!Wij willen jou langs deze weg bedanken voor alles wat je voor ons geregeld hebt tijdens het overlijden van mijn man, vader, schoonvader en opa.

Het was fijn hoe jij ons zo snel, toegankelijke en spontaan bijgestaan hebt. Dat heeft ons goed gedaan.

Nogmaals hartelijk dank!


Fam van der Zalm